Amsterdam,
15
September
2016
|
06:00
Europe/Amsterdam

Tvilight presenteert haar intelligente verlichting en Smart City oplossingen op De Dag van de Openbare Ruimte 2016

Bezoek onze stand (3.3.59) op 28 en 29 september op de Jaarbeurs in Utrecht, Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvilight, marktleider op het gebied van intelligente straatverlichtingstechnologie voor smart cities en Internet of Things, exposeert op de Dag van de Openbare Ruimte, de grootste beurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Op de beursvloer staan meer dan 500 bedrijven met de allernieuwste producten en diensten in alle gebieden, van onderhoud tot smart cities.

Klik hier voor een gratis toegangsvoucher en bezoek de stand van Tvilight.

Tvilight zal haar volledige productportfolio tentoonstellen, waarmee het gemeentes heeft geholpen om voor 80% aan energiekosten te besparen. De onderhoudskosten zijn gehalveerd en de gemeentes zijn helemaal voorbereid op de toekomst van een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat. Door het gebruik van een open platform, kunnen er verschillende applicaties worden toegevoegd om bijvoorbeeld: het milieu te monitoren, het verkeer te managen en slimme energie metingen uit te voeren.

Op de stand presenteert Tvilight:

Tvilight CitySense Plus, een revolutionaire bewegingsdetectiesensor en draadloze straatverlichtingscontroller gecombineerd tot één plug-and-play product. CitySense biedt “licht op maat”, waarbij de lichtintensiteit zich aanpast aan de aanwezigheid van personen.

Tvilight SkyLite, een hoogwaardig draadloos systeem voor de aansturing van straatverlichting afgestemd op de behoefte van de gebruiker en opties voor geprogrammeerde schema’s. Skylite is ook een goede basis om meerdere smart city applicaties en apparaten op aan te sluiten.

Tvilight CityManager, een online management software dat dient als centraal punt voor het meten en instellen van het gehele slimme verlichtingsnetwerk. De software biedt controle voor zowel individuele lantaarnpalen, als op groepsniveau en er wordt gedetailleerde informatie over de verbonden lantaarnpalen weergegeven.

Smart City Future: Demonstratie van nieuwe smart city toepassingen (CO2 sensor en verkeersradar) geïntegreerd in het intelligente verlichtingsnetwerk van Tvilight.

Ook zullen op de stand van Tvilight de producten van Thorn Lighting en DE NOOD gedemonstreerd worden.

 

 

Alwin van Binsbergen, Technisch Consultant bij Tvilight, zal een lezing houden op woensdag 28 september in de Julianazal 5. Het onderwerp is: "Van open standaarden naar open architectuur: waar u op moet letten bij het kiezen van leveranciers voor Smart City."

In deze presentatie krijgt u te horen welke ontwikkelingen er op de markt zijn in standaarden voor smart city. U zult begrijpen waar leveranciers van vandaag en van de toekomst aan moeten voldoen qua openheid van data en samenwerkend vermogen. Ook zal worden gekeken naar bedrijfsrisico's, de scope van de beheers portefeuille en welke plek u wilt innemen als eigenaar, beheerder of afnemer van smart city.

Deze presentatie is gericht op (technische) beslissingsnemers, beheerders OVL, CTO`s, software ontwikkelaars en adviseurs.

Gebruik je gratis toegangsvoucher en woon de lezing bij.

 

 

Tvilight is een Nederlands technologiebedrijf en marktleider op het gebied van intelligente oplossingen voor openbare verlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sensoren, draadloze controllers en management software. Hierdoor brengt Tvilight openbare verlichting naar een geheel nieuw niveau: licht waar en wanneer mensen hier behoefte aan hebben.

Door het fijnmazige karakter van het netwerk van verlichtingspunten, vormt de infrastructuur voor openbare verlichting een ideale springplank voor het introduceren van een breed scala aan Smart City-toepassingen. Door bedrijfsbrede toepassing van open standaarden creëert Tvilight een flexibele, toekomstbestendige architectuur, voor efficiëntere en meer duurzame steden.

Tvilight heeft in meer dan 10 landen wereldwijd meer dan 100 projecten gerealiseerd. Tot de grootste Nederlandse klanten van Tvilight behoren de Gemeente Helmond, Assen, Texel en de NS.